Yhteystiedot ja palaute

AD-Finland

AD Finland (AD FIN Oy) toimii AD-ketjun keskusyksikkönä, konttori sijaitsee AD-ketjun maahantuontiyksikön yhteydessä Hyvinkäällä.

AD Finland vastaa AD-tuotemerkistä, ketjuohjauksesta, ketjumarkkinoinnista, Eure!Car -koulutuksista ja monista erilaisista AD-ketjun tukitoiminnoista sekä kehityshankkeista.

AD Finland on kansainvälisen AD Internationalin itsenäinen jäsen Suomessa. Lisätietoja AD Internationalista löydät täältä. Ota yhteyttä, mikäli asiasi koskee jotain yllä mainituista aiheista!

Yksittäisiä toimipisteitä, toimipisteiden palveluita tai tuotteita koskevat tiedustelut kannattaa osoittaa suoraan toimipisteisiin.

Nimi(Pakollinen)

AD-yhteystiedot

AD Finland
Kallionopontie 3
05620 Hyvinkää

info@ad-finland.com
Puh. 020 720 9470

Korjaamoiden ja varaosaliikkeiden yhteystiedot löydät alta:

AD-Lasku

AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa myös erissä! Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona

AD-Lasku

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

AD-Ajoturva

AD-Lisäturva

AD-ketjun kansainvälinen 2 vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta!

AD-lisäturva

AD-Tili

Ostaessasi AD-Tilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

AD-Tili

AD-Hinauspalvelu

AD-Hinauspalvelu on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Hinauspalvelun kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa.

AD-hinauspalvelu

Sijaisauto

Aja AD-sijaisautolla oman auton huollon tai korjauksen ajan. AD-AYGO ja -YARIS ovat AD-autokorjaamoiden omia sijaisautoja, joita voit vuokrata edullisesti käyttöösi siksi aikaa, kun oma autosi on AD-autokorjaamon huollettavana tai korjattavana.

Kysy lisää omasta AD-autokorjaamostasi!

Sijaisauto