30 päivää korotonta maksuaikaa AD-Laskulla

AD-Lasku mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.

AD-Lasku

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Monipuolisena toimijana Svea tarjoaa sujuvimmat maksupalvelut ja joustavat maksutavat verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään.

Lue Svean turvallisista, Safe Pay -sertifioiduista maksutavoista alla.

Lasku

Laskun maksaminen erissä ostoluotolla

Mikäli haluat laskun saatuasi maksaa pienemmissä erissä, tutustu laskun mukana tulevaan ostoluottosopimukseen ehtoineen, ja hyväksy se allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa haluamasi summan kuukausittain, kuitenkin vähintään laskulla ilmoitetun minimierän kerrallaan. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit myös maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Erämaksu

Svean erämaksu on kertaluotto, joka mahdollistaa ostosten maksun sinulle sopivaan tahtiin pienemmissä erissä. Valittuasi erämaksun maksutavaksi voit valita haluamasi maksuajan etukäteen tarjotuista vaihtoehdoista.

Yleiset ehdot

Laskulla, ostoluotolla ja erämaksulla:

  • Ostajana sinun tulee olla vähintään 21-vuotias.
  • Maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jota varten annat luottoa hakiessa suostumuksen sille, että Svea kysyy muilta luotonmyöntäjiltä saatavia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä.
  • Svea tarkistaa myös sinun luottotietosi.
  • Kielteisen luottopäätöksen saadessasi, sinulla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiasi lisätietoja vastaan, ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.
  • Laskutuslisä 3,66€ sis. alv. 24%

Näin haet luottoa

Alustava luottopäätös tekstiviestillä: Lähetä sana AUTO ja henkilötunnuksesi sekä haluttu summa numeroon 045 7395 0161 (esim. AUTO 010180-123X 1000). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään.

Hakemus netissä:

Klikkaa luottohakemukselle

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet laskusi ja luottosi näet myös Omat sivut -palvelusta.

Svea noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi

AD-Lasku

AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa myös erissä! Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona

AD-Lasku

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

AD-Ajoturva

AD-Lisäturva

AD-ketjun kansainvälinen 2 vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta!

AD-lisäturva

AD-Tili

Ostaessasi AD-Tilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

AD-Tili

AD-Hinauspalvelu

AD-Hinauspalvelu on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Hinauspalvelun kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa.

AD-hinauspalvelu

Sijaisauto

Aja AD-sijaisautolla oman auton huollon tai korjauksen ajan. AD-AYGO ja -YARIS ovat AD-autokorjaamoiden omia sijaisautoja, joita voit vuokrata edullisesti käyttöösi siksi aikaa, kun oma autosi on AD-autokorjaamon huollettavana tai korjattavana.

Kysy lisää omasta AD-autokorjaamostasi!

Sijaisauto