Avoimet työpaikat: Lohjan AD-Autohuolto hakee ammattitaitoista automekaanikkoa

Haemme monimerkkikorjaamoomme ajoneuvoasentajaa. Edellytämme ajoneuvoasentajan perustutkinnon lisäksi voimassaolevaa B-luokan ajokorttia, Suomen kielen taitoa sekä perustason ATK-taitoja. Katsomme eduksi ammattitutkinnon/erikoisammattitutkinnon. Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, joustava, tunnollinen ja aidosti kiinnostunut. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään AD-ketjun tarjoaman laajan ja monipuolisen […]

Haemme monimerkkikorjaamoomme ajoneuvoasentajaa. Edellytämme ajoneuvoasentajan perustutkinnon lisäksi voimassaolevaa B-luokan ajokorttia, Suomen kielen taitoa sekä perustason ATK-taitoja. Katsomme eduksi ammattitutkinnon/erikoisammattitutkinnon.

Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, joustava, tunnollinen ja aidosti kiinnostunut.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään AD-ketjun tarjoaman laajan ja monipuolisen koulutustarjonnan puitteissa.

Hakemukset palkkatoiveineen ainoastaan sähköpostilla: Hakemus

www.lohjanautohuolto.fi