Avoimet työpaikat: Juhan Autohuolto etsii Saarijärvelle rautaista ammattilaista

Haemme joukkoomme vähintään 10 vuoden kokemuksen omaavaa asentajaa, jolta sujuvat myös laajat moottori- ja vaihteistotyöt. Mekaaninen kokemus on vahvuuksiasi. Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Työtehtävät vaativat usein ongelman ratkaisukykyä sekä soveltamista. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja joustava. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään […]

Haemme joukkoomme vähintään 10 vuoden kokemuksen omaavaa asentajaa, jolta sujuvat myös laajat moottori- ja vaihteistotyöt. Mekaaninen kokemus on vahvuuksiasi.

Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Työtehtävät vaativat usein ongelman ratkaisukykyä sekä soveltamista. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja joustava.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään AD-ketjun tarjoaman laajan ja monipuolisen koulutustarjonnan puitteissa.

Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: Jarmo Hyytiäinen

www.juhanautohuolto.fi