Avoimet työpaikat: AD-Autokorjaamo Heikinlaakso ja AD-Autokorjaamo Pitäjänmäki etsivät ajoneuvoasentajia

Haemme joukkoomme ajoneuvoasentajia sekä työnjohtajaa. Katsomme eduksi kokemuksen vetokoukkujen, tuulilasien ja moottorilämmittimien asennuksista. Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja joustava. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään AD-ketjun tarjoaman laajan ja monipuolisen koulutustarjonnan puitteissa. Hakemukset palkkatoiveineen ainoastaan sähköpostilla: Hakemus www.rengaskeskus.com

Haemme joukkoomme ajoneuvoasentajia sekä työnjohtajaa. Katsomme eduksi kokemuksen vetokoukkujen, tuulilasien ja moottorilämmittimien asennuksista.

Arvostamme erityisesti kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn ja nykyautojen tekniikan tuntemusta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja joustava.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa mm. hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi entisestään AD-ketjun tarjoaman laajan ja monipuolisen koulutustarjonnan puitteissa.

Hakemukset palkkatoiveineen ainoastaan sähköpostilla: Hakemus

www.rengaskeskus.com