AD-Huoltoturva

Määräaikaishuollon yhteydessä

Mitä tahansa tapahtuukin tien päällä, AD-Huoltoturva auttaa!

Tyhjenikö akku, tuliko tekninen vika kesken matkan, eikö auto starttaa?

AD-huoltoturva auttaa sinua autoiluun liittyvissä yllättävissä tilanteissa

Jos matkasi keskeytyy saapuu REDGO hinaus- ja tiepalvelut paikan päälle auttamaan, myös kotipihaan! Avustavat toimenpiteet pyritään suorittamaan paikan päällä, jotta matka pääsisi jatkumaan omalla ajoneuvolla. Mikäli matkan jatkumista ei pystytä järjestämään, auto hinataan normaalisti lähimmälle AD-korjaamolle.

Varautumalla etukäteen varmistat, että päivä jatkuu ilman ongelmia! AD-huoltoturva on palvelu autoilijalle, joka arvostaa vaivattomuutta. Palvelu aktivoidaan määräaikaishuollon yhteydessä ja se on voimassa 12kk alkamispäivästä. Palvelu loppuu automaattisesti, eikä sitä tarvitse erikseen peruuttaa. Voit aktivoida palvelun uudelleen AD-autokorjaamolla.

Toimi näin jos tarvitset apua tien päällä

1. Soita numeroon 0200 0 2323
2. REDGO Hinaus- ja tiepalvelut saapuu paikalle auttamaan.
3. Jos autoa ei saada tien päällä kuntoon, hinataan auto AD-korjaamolle
4. Matkasi voi jatkua tästä eteenpäin esim. sijaisautolla

AD-Lasku

AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa myös erissä! Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona

AD-Lasku

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

AD-Ajoturva

AD-Lisäturva

AD-ketjun kansainvälinen 2 vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta!

AD-lisäturva

AD-Tili

Ostaessasi AD-Tilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

AD-Tili

AD-Hinauspalvelu

AD-Hinauspalvelu on apunasi ongelmatilanteissa joka päivä kellon ympäri. AD-Hinauspalvelun kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa.

AD-hinauspalvelu

Sijaisauto

Aja AD-sijaisautolla oman auton huollon tai korjauksen ajan. AD-AYGO ja -YARIS ovat AD-autokorjaamoiden omia sijaisautoja, joita voit vuokrata edullisesti käyttöösi siksi aikaa, kun oma autosi on AD-autokorjaamon huollettavana tai korjattavana.

Kysy lisää omasta AD-autokorjaamostasi!

Sijaisauto