AD on Suomen luotetuin autokorjaamoketju

AD-Autokorjaamot on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi autohuolto-/korjaamoketjuksi.

AD-Autokorjaamot on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi autohuolto-/korjaamoketjuksi. Toinen perättäinen voitto ja tällä kertaa edellistäkin suuremmalla erolla.

Autoilijoilta selvitettiin mielipiteitä kaikista suomalaisista autokorjaamoketjuista, mukana olivat kaikki merkkikorjaamot ja kaikki monimerkkikorjaamoketjut.

Suurimmillaan luottamus AD-Autokorjaamoa kohtaan oli lapsiperheissä. Myös miesten ja alle 50-vuotiaiden vastaajien joukossa luottamus oli suurta.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen.

AD-autokorjaamot ovat hyvässä seurassa alansa parhaiden merkkien joukossa: Fazer, Juhla-Mokka, Miele, Osuuspankki, K-Rauta, Kiinteistömaailma – vain joitakin alansa parhaita merkkejä mainitaksemme.

Lisätietoa tutkimuksesta